AP SKAT REGNSKAB er ejet af Arne Pedersen, som gennem mere end 25 år, har stor erhvervserfaring inden for bogføring, regnskab, skat og økonomi.

AP SKAT REGNSKAB har fokus på at servicere små og mellemstore virksomheder. Vi betjener kunder i mange brancher, drevet i både personligt regi og selskabsform.

Vi hjælper dig og din virksomhed med alt fra den daglige bogføring til udarbejdelse af årsrapporter og rådgivning om selvangivelse og skatteforhold i øvrigt.

AP SKAT REGNSKAB som samarbejdspartner
Hos os er du sikker på, at dit regnskab og årsrapport lever op til den gældende lovgivning og praksis. Vi udfører revisoropgaverne med faglighed, ekspertise og sikkerhed for god styring af din økonomi.

Udover ekspertise indenfor bogføring, regnskab og revision, er det vores speciale at udføre konsulent og rådgivningsopgaver indenfor hele skattelovgivningen. Hertil kommer dialog i forbindelse med forespørgsler eller konkrete sager med SKAT.

For at sikre den højest kvalitet, sørger vi hele tiden for at være opdateret med den nyeste faglige viden gennem kurser og efteruddannelse, samt løbende opdatering via faglige netværk.

Revisoren er din vigtigste rådgiver.
Vi sætter os grundigt ind i kundens virksomhed for at kunne yde den mest optimale rådgivning. Her er det vigtigt for os at have en klar og kvalificeret dialog, hvor begge parter hele tiden forstår hinanden. Herved sikrer vi os, at samarbejdet tilpasses kundens individuelle behov og at kunden får tilført den bedste rådgivning.

Få dig en god revisor som skaber ro og tryghed.
Hos AP SKAT REGNSKAB kan du føle dig godt tilpas – Du får en god service, og du kan være tryg ved at overlade din økonomi i vores hænder, så du kan koncentrere dig om at drive din virksomhed.

Vi udfører arbejde af god kvalitet til den aftalte tid, og til en yderst konkurrencedygtig pris.

Er din virksomhed inde i overvejelserne omkring et eventuelt revisorskift – eller overvejer du at starte selvstændig virksomhed – så ring til os på telefon 2323 2689 eller kontakt os pr mail

Vi har kontor i Smørum.
Vores kunder kommer fra lokalområdet; Ballerup, Smørum, Værløse, Stenløse, Ølstykke, Herlev, Bagsværd, Farum, Albertslund, Tåstrup, Glostrup, men vi har også kunder fra Storkøbenhavn og Nord- og Midtsjælland.