AP SKAT REGNSKAB hjælper nystartede virksomheder godt på vej.

Overvejer du at starte som selvstændig, eller købe en eksisterende virksomhed, eller har du en god idé og vil starte som iværksætter, så mangler du formentlig viden og gode råd for at komme videre i din beslutningstagning.

Det kan også være, at du netop er påbegyndt virksomhed og har modtaget et CVR-nummer, men alligevel mangler rådgivning og overblik omkring det videre forløb.

I alle tilfælde står AP SKAT REGNSKAB parat til at hjælpe dig.

Der er mange forhold man skal overveje og forholde sig til, som ny virksomhedsejer. Vi ved, at en grundig forberedelse af virksomhedsstarten kan have afgørende betydning for succes.

Vi sikrer oveblikket

AP SKAT REGNSKAB tilbyder hjælp med alt fra vurdering af de økonomiske forudsætninger og budgetlægning, valg af virksomhedsform og registrering, opstart af bogføring og moms, udarbejdelse af regnskaber, skatteforhold, til indberetninger til de offentlige myndigheder og rammerne for, hvorledes du bedst holder styr på økonomien i din virksomhed. 

Vi sikrer, at du får tilrettelagt et velfungerende bogholderi allerede fra opstartsfasen. På den måde kan du hele tiden følge med i, hvordan det går med din virksomhed.

Ved en fornuftig arbejdsfordeling mellem dig og os, vil der samtidig blev bedre tid til, at du kan koncentrere dig om at få din virksomhed godt i gang.

Book et gratis og uforpligtende revisormøde.

Vi vil gerne hjælpe dig godt fra start med din nye virksomhed.

Ring på tlf 23 23 26 89 eller book tid på info@apskatregnskab.dk for en uforpligtende snak om din kommende virksomhed.